UP Event 21 september 2018

Dit UP Event vond plaats net na de zomer, tijdens de start van de herfst op vrijdag 21 september 2018. Het Lichthuis in Zandvoort opende die dag weer haar deuren voor ons. Bekijk hieronder de beelden.Sprekers

Krista Okma - voorkomen van een burn-out voor ouders van zorgkinderen.

60% van de ouders met een zorgintensief kind raakt overwerkt of krijgt een burn-out (lees hier het hele artikel). Gezinscoach Krista Okma, ruim 15 jaar ervaring als pedagoge en auteur van onder meer ‘Oei, er klopt iets niet…’ – een handboek voor ouders van kinderen met een lichamelijke en/of mentale beperking, geeft deze dag een interactieve work-out vol tips en handvatten om daadwerkelijk een burn-out te kunnen voorkomen.


Minke Verdonk - interactieve sessie met behulp van UP Cards

Vanuit Minke haar rol als orthopedagoog, leerkracht en onderzoeker heeft de UP Foundation samen met Minke de UP Cards ontwikkelt. Kaarten met de meest uiteenlopende vragen rondom de zorg van de kind. Vragen voor brusjes, ouders, omgeving en het kind zelf. Minke is gespecialiseerd in het ondersteunen en inspireren van ouders met kinderen met een (lichamelijke) beperking én de professionals om hen heen.