Steun ons door middel van een donatie!


Wij ontwikkelen graag nieuwe producten en organiseren liefst meerdere UP Events per jaar, op verschillende plekken in het land zodat zoveel mogelijk ouders kunnen profiteren. Jij kunt dit mede mogelijk maken! 
Er zijn verschillende manieren om de UP Foundation te steunen; je kunt maandelijks doneren of eenmalig een los bedrag overmaken.
Ja, ik wil doneren

Wil je graag doneren als bedrijf?

Wil je als bedrijf ons steunen? Dat kan uiteraard ook. Je kunt direct een bedrag overmaken of ons mailen als je op een andere manier wilt helpen. Misschien past het organiseren van een sponsorloop wel bij jullie of heb je zelf een ludieke actie om geld bijeen te brengen voor ouders van kinderen die extra zorg nodig hebben. Klik hier om direct te doneren, of neem contact op met ons via hello@upfoundation.nl, wij denken graag met je mee!


Donaties aan de UP Foundation

Wij bedanken iedereen die ons steunt, op welke manier dan ook. Bijzondere donaties lichten we graag even uit;

  • Trots en verheugd mogen we meedelen dat de UP Foundation een mooie donatie heeft ontvangen van de Fred Foundation. Het donatiebedrag stelt ons in staat om op korte termijn plannen te maken voor het 8ste UP Event en daarnaast te investeren in onze stichting, veel dank daarvoor.
  • Dick Haanraadts, directeur van de Joop Westerweelschool in Amsterdam gaat met pensioen. Ter gelegenheid daarvan is er afscheid van hem genomen op school. Voor hem geen bloemen of wijn, maar een donatie voor de UP Foundation. Uiteindelijk is er ruim € 3.755,- opgehaald! Geen woorden voor hoe ontzettend gul iedereen doneerde, maar in het speciaal van Dick die ons dit prachtige bedrag heeft geschonken. Ontzettend dankbaar en hier kunnen, en gaan we hele mooie dingen mee doen. In een later stadium zullen we hier zeker nog op terugkomen.
  • Ouders van de Joop Westerweelschool in Amsterdam hebben op 1 juni een lftarbijeenkomst gehouden. Aangezien de meeste ouders de kosten niet gedeclareerd hebben, hield het lfarteam 2018 van de Joop Westerweelschool een bedrag over van € 200. Dit bedrag hebben ze beschikbaar gesteld aan de UP Foundation. Hiermee kunnen we deelname voor een viertal ouders aan een komend UP Event mogelijk maken. Ouders ontzettend bedankt!
  • Een groep vriendinnen die onlangs een benefiet feestje heeft gegeven en spullen verkochten voor een goed doel. Alle 15 vriendinnen waren einde van de avond het roerend over eens: de opbrengsten van € 800 euro moet naar de UP foundation!
  • Een basisschool in Almere had budget over na het vieren van hun jubileum. Zij besloten het weg te geven aan een goed doel en maakte een donatie naar de UP Foundation van maar liefst € 1000,-
  • Onze allergrootste donatie tot nu toe. Bij een groot energiebedrijf sparen en verdelen medewerkers het hele jaar coins. Aan het einde van het jaar wordt deze pot verdeeld over 4 goede doelen en ...UP Foundation kwam door! € 6.250! Heel veel dank!
  • Met het verkopen van de UP Pins, hebben we maar liefst € 5.500 opgehaald. Wat een hoop vriendjes! Door het hele land werden de pins verkocht, en iedereen verkocht ze namens ons. En hopelijk hebben de pins ook een mooie plek gekregen, we hebben al behoorlijk wat leuke foto's binnengekregen in ieder geval.
  • Ook bedanken we iedereen die ons een warm hart toedraagt, en een donatie heeft gedaan, op welke manier dan ook. We hebben zelfs een groep vaste donateurs waar we heel trots op zijn!